Logo
Tel.: +36 30 382 03 44

Bemutatkozás

Mindig is ügyvéd szerettem volna lenni, mert fejlett az igazságérzetem; a biztosítást és a kártérítést pedig azért választottam kizárólagos szakterületeimnek, mert alkatilag is nagyon szeretek segíteni. E két tulajdonságra komoly szükség van.
Tudásomat nem csupán egyetemi és biztosítási szakjogász-képzéseken, vagy családom révén szereztem - Édesapám elismert biztosítási szakember volt -, hanem a ranglétra legalsó fokától a legfelső szintig eljutva dolgoztam biztosító társaságoknál. Mivel kívülről-belülről ismerem működésüket, „észjárásukat”, a legtöbbször békés megegyezéssel tudok segíteni. Megbízóimat lehetőleg nem verem felesleges kiadásokba: a legelső lépés ezért mindig a siker esélyeinek vizsgálata és az út felvázolása, ahogy a célig elérhetünk: egyenesen megmondom azt is, ha nem látok esélyt a nyerésre. Egyszemélyes ügyvédi irodámban minden egyes ügyet magam, tény- és szakszerűen, hatékonyan és kreatívan, de együttérzéssel is intézek. Úgy gondolom, mindezek miatt együttesen választottak meg Magyarország 100 legjobb ügyvédje között a két legjobb biztosítási ügyvéd egyikének*, aki – teszem hozzá én - bel- és külföldi megbízásainak ellátása során elérhető áron is dolgozik.
Dr Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda
*Haszon Magazin (2016/11.):
„A 100 legjobb magyar ügyvéd"

Impresszum

Dr. Oroszlán Zsuzsa, a Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda egyedüli, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál (www.bpbar.hu) bejegyzett tagja tartja fenn ezt a honlapot, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

© 2023 Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat
menu-circlecross-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram