Logo
Tel.: +36 30 382 03 44

Jogi nyilatkozat

A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma a Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda szellemi alkotása és mint ilyen, jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett bármely (szöveges avagy képi) információ felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos. A Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz azok folyamatos aktualizálásáért, ugyanakkor azok pontosságát és teljességét garantálni nem tudja. A Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda semminemű felelősséget nem vállal a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó esetleges károkért. A Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen internetes oldalak tartalmáért a Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget. A Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa. A honlappal kapcsolatos észrevételével forduljon szerkesztőségünkhöz.

Szerkesztőség

Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda
Dr. Oroszlán Zsuzsa
ügyvéd

Impresszum

Dr. Oroszlán Zsuzsa, a Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda egyedüli, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál (www.bpbar.hu) bejegyzett tagja tartja fenn ezt a honlapot, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

© 2023 Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat
menu-circlecross-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram