Logo
Tel.: +36 30 382 03 44

Lépjen velünk kapcsolatba

Egyetlen konzultációval is bajtól óvhatja meg magát!

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt, de egyébként is szívesen adok telefonos, e-mailen megerősített tanácsot ügyfeleimnek. Ennek minden technikai és jogszabályi feltétele adott. Ezért tehát teljesen közömbös, hogy Megbízóm hol lakik: ha szükség van rám, elektronikusan mindenhonnan elérhető vagyok. Magától értetődik, hogy minden biztosító is képes elektronikusan kommunikálni, sőt: munkatársaik egészségének védelme érdekében kifejezetten ezt az eljárást részesítik előnyben. A hatóságok és a bíróságok előtti képviselet is javarészt kötelezően elektronikus. Mindez azt jelenti, hogy Megbízóim egészségét megóvva tudok őrködni jogi érdekeik lehető legjobb érvényesülésén.

Impresszum

Dr. Oroszlán Zsuzsa, a Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda egyedüli, a Budapesti Ügyvédi Kamaránál (www.bpbar.hu) bejegyzett tagja tartja fenn ezt a honlapot, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

© 2023 Dr. Oroszlán Zsuzsa Ügyvédi Iroda
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi nyilatkozat
menu-circlecross-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram